6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Suşehri bahara hazırlanıyor

SUŞEHRİ BELEDİYESİ'NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Sivas'ın Suşehri Belediye Başkanlığı'na bağlı itfaiye ekipleri, temizlik çalışmalarına başladı.

İtfaiye amirliğine bağlı tüm itfaiye erleri ve 3 itfaiye aracı ile birlikte, gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden çalışmalar, Sivas Caddesi Öğretmenevi önünden başlayarak D-100 karayolu ilçe girişine kadar olan ana yola kadar devam etti. Çalışmalarda kış mevsiminde oluşan çamur ve tozların giderilmesi için tazyikli su sıkıldı.

İlkbahar mevsimi ile birlikte ilçe merkezindeki ana caddelerin yıkanması gerektiğini belirten Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Bu çalışma ile caddelerimizde kıştan kalan toz ve çamurlar giderilerek temiz oldu. Havaların iyi gitmesi çalışmaları kolaylaştırırken, temiz bir Suşehri için her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz" dedi.

İlçede bulunan her kesimin ilçeyi temiz tutması için çaba göstermesi gerektiği ifade eden Başkan Sel, tarla ve arazilerden ilçeye gelen traktörlerin traktör lastiklerinde bulunan çamurları bir yerde yıkaması gerektiğini söyledi. Başkan Sel, yıkama işlemleri ile birlikte birkaç gün içerisinde rotmiks asfalt yama çalışmaları yapacaklarını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 17:41:00
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 10:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?