3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri Belediyesi'nden kriz masası

SUŞEHRİ BELEDİYESİ KRİZ MASASI OLUŞTURDU

Suşehri Belediye Başkanlığı, ilçede iki gündür devam eden kar yağışı nedeniyle kriz masası oluşturdu.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel yaptığı açıklamada, ilçede iki gündür devam eden etkili kar yağışının vatandaşları olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Kar yağışının halen devam ettiği ilçede, vatandaşların mağdur olmamaları için belediye bünyesinde kriz masası oluşturduklarını belirten Başkan Sel, kriz masasının 24 saat hizmet vereceğini dile getirdi.

Vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda 153 zabıta hattını ve 311 44 60 telefonları ile 110 itfaiye telefonlarından kriz masasına ulaşabileceklerini dile getiren Başkan Sel, "Bu yıl kar yağışı geçen yıla göre erken geldi. Fakat Belediye olarak daha önceden tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kışa hazırlandık. Şimdi ise bünyemizde ilçemiz için kriz masasını oluşturduk" dedi.

Belediyeye ait, 1 greyder, 2 kepçe ve tuzlama araçları ile kışa hazır olduklarını vurgulayan Başkan Sel, bu araçların gece ve gündüz olmak üzere kar temizleme çalışmaları yapacaklarını dile getirdi.

Gece kar temizleme çalışmalarına başlayan ekipleri gezen Başkan Sel, kar temizlemesine katılan ekiplerin dikkatli çalışmalarını ve herhangi bir aksaklık meydana gelmemesini isteyerek, herhangi bir olumsuzlukta kendisini arayabileceklerini dile getirdi.

Başkan Sel daha sonra personeli kutlayarak işlerinde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 14:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?