6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Suşehri birinciliği kutladı

SUŞEHRİ BİRİNCİLİĞİ KUTLADI

Uydu yayını yapan bir televizyon tarafından gerçekleştirilen 'İlçeler Yarışıyor' programında birinci olan Suşehri, Erzincan karayolu üzerinde bulunan çay bahçesinde birinciliğini kutladı.

Sivas'ın 16 ilçesinin, Kültür, Sosyal ve folklor gösterilerinin tanıtımı ile yapılan her hafta bir ilçenin yarışmacı olarak katıldığı TV 58 kanalında yayınlanan 'İlçeler Yarışıyor' programının finali İstanbul Bağcılar Belediyesi Olimpik Spor Salonu'nda yapılmıştı. İlçelerde yapılan çekimlerde, ilçelerin kültürel ve sosyal etkinlik tanıtımlarını yapan bayanlarında katıldığı ilçeler yarışıyor yarışma final programının birincisi 16.4 puanla Suşehri ilçesi seçilmişti. Suşehri Tertip Komitesi tarafından organize edilen programa Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek, Suşehri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, resmi daire amirleri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Erzincan karayolu üzerinde bulunan çay bahçesinde düzenlenen kutlama programında 'İlçeler Yarışıyor' birinciliğini almanın coşkusunu yaşayan Suşehrililer doyasıya eğlendi. TV 58 kanalında yayınlanan 'İlçeler Yarışıyor' programının birinciliğinden dolayı Suşehri adına birincilik plaketini Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel aldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Sel, "Bu plaketi Suşehri halkı adına aldık ve bu birinciliği aldığımız için çok mutluyuz. Program süresince bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini eksik etmeyen tüm vatandaşlara teşekkür ederiz" dedi.

Suşehri ilçesinin tanıtımındaki görüntülerde Suşehri yöresel oyunlarını tanıtan Suşehri folklor ekibine ilçe idarecileri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Ayrıca kutlama programında Melek Kuzucu ve Yasin Yüksel adlı çiftinin nikahı kıyıldı.

SUŞEHRİ BİRİNCİLİĞİ KUTLADI
SUŞEHRİ BİRİNCİLİĞİ KUTLADI
SUŞEHRİ BİRİNCİLİĞİ KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 11:40:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 16:12:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?