6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Suşehri İlçe stadyumu açıldı

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Stadyumu'nun çime dönüştürülen sahasının açılışı yapıldı. Açılışta yapılan dostluk maçında Niksar Belediyespor, Suşehri Belediyespor'u 5-3 mağlup etti.

Maç sonrası açıklama yapan Suşehri Belediye Spor Kulüp Başkanı İlyas Koçali, stadyumun açılmasının sevindirici olduğunu söyledi. Açılışta yapılan hazırlık maçının da iyi geçtiğini kaydeden Koçali, "İlçe stadyumunun açılışı ve takımımızın ilk ciddi hazırlık sınavında taraftarlarımızın karşısına çıktık teknik kadrosu ve oyuncusu ile yeniden oluşturulan Suşehri Belediyespor bu sezon belirlene şampiyonluk parolası ile hedefine ulaşmak için ter dökecek ve Sivas 1. Amatör kümeye çıkacaktır. Niksar Belediyespor ile uzun zamanlara dayanan bir dostluğumuz vardı kendilerini arayarak ilçe stadımızın açılışın olduğunu ve yeni kurulan takımımızı görmek için kendilerini Suşehri'ne davet ettik. Bizleri kırmayıp geldiler. Skor önemli değil çünkü bu tür hazırlık maçlarında takımın eksik yönlerini daha iyi analiz edebiliriz. Niksar Belediyespor çim saha tecrübesi fazla olan bir takım ve Tokat Süper Amatör kümede şampiyon olmuş bir takım. Oyuncularımızı kutluyorum ellerinden geleni yaptılar" dedi.

dostluk maçını değerlendiren Suşehri Belediyespor takımı Antrenörü Yalçın Kırılmaz ise "Suşehri Belediyespor ilk ciddi sınavını Tokat Süper Amatör küme şampiyonu Niksar Belediyespor ile oynadı. Tecrübeli ve yeni genç oyuncularımızdan kurulu takımımız Sivas 2. Amatör kümede şampiyonluğu çok istemekte bu hedefimize de ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlk ciddi hazırlık Maçımızda bizleri yalnız bırakmayıp türbinleri dolduran sporseverlere teşekkür ederim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 16:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?