7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Suşehri MYO'da bulvar çalışması

SUŞEHRİ MYO'DA BULVAR ÇALIŞMALARI

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu bölgesinde başlatılan yol çalışmalarını inceledi.

CÜ Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu bölgesinde başlatılan 20 metrelik yol çalışmalarının yapıldığı yerde incelemelerde bulunan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel çalışmaların Nisan ayına kadar bitirileceğini söyledi.

CÜ Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nun ilçenin bir aynası olduğunu savunan Başkan Sel, buranın güzel olması gerektiğini ve bu konuda çalışmaların devam edeceğini vurgulayarak şu şekilde konuştu:

"Meslek yüksek okulumuzun çevresini güzelleştirmek için daha önce çevre düzenleme çalışmalarına başlamıştık. Bu çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar ile birlikte 20 metre genişliğinde bulvar çalışmalarımızı da başlatmış bulunmaktayız. Çünkü okulumuzun yolunun iyi olmadığını gördük. Cumhuriyet Üniversitesi ve okulumuza yakışır şekilde okulumuzun yolunu yeniden yapıyoruz. Yolumuz 20 metre genişliğinde bulvar şeklinde olacaktır. Şu an bunun çalışmalarına başlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Çalışmaların Nisan ayına kadar bitirileceğini söyleyen Başkan Sel, "İnşallah Nisan ayına kadar bu çalışmalarımız tamamlanacaktır. Okulumuzun yeni girişi ve çevre düzenlemesi bitirilecek kısa süre önce inşaat çalışmaları tamamlanan iş adamımız ve fahri hemşerimiz Engin Pak tarafından yaptırılan 18 derslikli ek binamızın da açılışını gerçekleştirmiş olacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 16:51:01
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 18:01:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?