3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri MYO'da mezuniyet sevinci

Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 300 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Doç. Dr. Adnan Gürbüz, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında iyi bir dönem geçirdiklerini söyleyerek, okulda bulunan 8 programdan mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Gürbüz, “Önümüzdeki dönem 8 yeni bölümü okulun programları içerisine ilave edeceğiz. Yani bölüm sayımız 16'ya çıkacaktır. Önümüzdeki eğitim döneminde gelecek öğrenci sayımız artacaktır. Bu da ilçe ekonomisine katkı sağlayacaktır. Yeni başlayacak bölümlerle birlikte, okulumuzun gerçek performansı bundan sonra ortaya çıkacaktır” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından okul birincisi Bahçe Ziraat Bölümü'nden Rıdvan Kesmen, okul ikincisi Peyzaj ve Süs Bitkileri Bölümü'nden Melika Karaduman ve okul Üçüncüsü Maliye Bölümü'nden Öznur Karakuş'a diplomaları ve çeşitli hediyeler verildi. Mezun olan 300 öğrenciye temsili diplomaları verildikten sonra, öğrenci andı okundu. Öğrenciler daha sonra keplerini havaya atarak, mezuniyetlerini kutladılar.

Bu arada sıcaktan bunalan bazı öğrenci velileri kendilerini okul önündeki çimlere atarak uyumayı tercih ettiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 18:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?