3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri tanıtım kitapçığı hazırlanıyor

Sivas'ın Suşehri Kaymakamlığı'nın, ilçenin tanıtımı için kitapçık hazırlayacağı bildirildi.

Hazırlanma aşaması süren kitapçık ile ilgili kaymakamlık tarafından Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, oluşturulacak kitapçığın şu anki durumu slayt eşliğinde katılımcılara gösterildi.

Suşehri'nin tarihi, coğrafi ve kültürel özelliklerine yer verilecek olan kitapçık hakkında bilgi veren Kaymakam Yusuf Özdemir, kitapçığın ilçede oluşturulan komisyon tarafından hazırlandığını belirtti. Hazırlık çalışmaları tamamlandıktan sonra bastırılacak olan kitapçığın Ankara'daki tüm bürokrat ve siyasilere verileceğini ifade eden Özdemir, kitapçığın ilçenin tanıtımı açısından önemli olduğunu söyledi.

Kitabın bir an önce basımının yapılması gerektiğini belirten Özdemir, ''İlçemize orman ve su ürünleri fakültesi kurulması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu hazırlamış olduğumuz kitapçığın basımını bir an önce yaptırıp, ilçemizi daha iyi tanıtmak amacıyla, Cumhuriyet Üniversitesi Senatosu üyelerine ve YÖK'te bulunan tüm yetkililere dağıtmamız gerekiyor. Çünkü, bu konuda kişilere önce ilçemizi tanıtmamız gerekiyor. Bu sebeple bu kitapçığa ihtiyaç olduğunu gördük ve çalışmalarımıza başladık'' dedi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Şaban Coşkun, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, İl Genel Meclis Üyesi Ali Yaman, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütü başkanlarının da görüşleri alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 13:37:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?