6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Suşehri yağmura teslim!

SUŞEHRİ YAĞMUR VE DOLUYA TESLİM OLDU

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve peşinden yağan dolu hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Suşehri'nde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından etkili olan fındık büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sivas Caddesi'nde özellikle okulların olduğu bölgede etkisini gösteren yağmur suyu caddede etkili olurken vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Yağıştan olumsuz yönde etkilenen sürücüler otomobilleri ile cadde üzerinde zorlukla ilerlerken Suşehri Belediyesi yetkilileri tıkanma ihtimaline karşı su giderlerinin başında bekledi. Aniden bastıran sağanak yağışla ne yapacaklarını şaşıran vatandaşlar sağ sola kaçışırken yağmurun etkisi ile bazı evlerin bahçelerindeki ekili alanlar zarar gördü. Aniden bastıran yağmur nedeni ile yollarda yer yer göletler oluşurken sürücüler zor anlar yaşadı.

Yağışın ardından aniden bastıran fındık büyüklüğündeki dolu ise ilginç manzaralara neden oldu. Bu anı kaçırmak istemeyen bazı vatandaşlar dolu tanelerini toplayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

SUŞEHRİ YAĞMUR VE DOLUYA TESLİM OLDU
SUŞEHRİ YAĞMUR VE DOLUYA TESLİM OLDU
SUŞEHRİ YAĞMUR VE DOLUYA TESLİM OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 17:05:04
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 12:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?