3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri yenileniyor

SUŞEHRİ BELEDİYESİ ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Suşehri'nde, Suşehri Belediyesi Başkanlığı tarafından ilçede bulunan eski telefon kulübeleri, levhalar ve trafik ışıklarının kaldırılarak yenileriyle değiştirileceği bildirildi.

İlçede yapılan çevre düzenlemeleri ile ilgili bilgi veren Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Sivas Caddesi güzergahındaki kaldırımlarda bulunan ve kötü bir görünüme yol açan eski levhalar ve trafik ışıklarını yenileyerek ilçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturacağız. Ayrıca Şahinler Camisi yanında bulunan telefon kulübeleri de kaldırdık ve camilerimizin etrafında çevre düzenlemesi yapıyoruz. Hem ilçemize hem de camilerimizin etrafına güzel bir görünüm katmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaldırdığımız telefon kulübelerini Türk Telekom tarafından belirlenen mahallelere yerleştireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 14:02:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 14:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat turk IP: 78.180.50.xxx Tarih : 30.12.2009 18:36:38

Baskan Suşehrini Yeniliyor Galiba Ama Kendi istedigi Yerleri Hep Vatandaşin Bizim isteklerini Dediklerini Kaale Almıyor  2005 Ten Beri Belediye Yanındaki Atatürk Heykeli Arkasında Rahmetli Binbaşı Abdulkerim Kırca Ailesi Oturdugu  Sokaga Ne Bir işik Nede Bir Yol Yaptırabildik O Kadar istekte Bulunmamıza Rağmen Trafo Yanından Çarşıya Giriş Yerinde Yaz Kış Sorunlarla Karşılaşıyoruz Taş Çop Pislik Kar Yüzünden Gidip Gelmemiz Zorlaşıyor Çarşıya Arla Yoldan Dolaşıyoruz Evlerin Önü De Kışın Kar Camur Kaplıyor Yürüyemiyorzu..