7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Suşehri'nde asfaltlama çalışması

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bazı mahallelerin yollarının belediye ekiplerince asfaltla kaplandığı, bozulan bölümlerin de onarıldığı bildirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Taşköprü Mahallesi'ndeki asfalt olan ve zemini bozulan yolları yeniden sıcak asfalt dökerek yaptıklarını belirtti.

Suşehri merkezde bulanan bazı mahallelerin ana yolarındaki asfalt zeminlerinde meydana gelen bozulmaları sıcak asfalt malzemesi dökerek yeniden yaptıklarını kaydeden Coşkun, "Kısa süre önce kaldırımlarda başlatılan yenileme çalışmalarının yanı sıra mahallelerimizdeki parke yol ve asfalt yollarda da yenileme çalışmalarına hız verildi. Taşköprü Mahallesi'ndeki asfalt yolda meydana gelen tahribat sıcak asfalt malzemesi dökülerek yenilendi. Amacımız gelişen Suşehri'nin adına yakışır bir ilçe olmasıdır. Çevre düzenlemesi ve temizliği ile her gün eksikler giderilmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 15:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sivasli IP: 78.163.117.xxx Tarih : 10.09.2008 12:10:45

BENCE SUŞEHRİNDE TİMURKARABAL MYO GİDEN ANA YOLU ASFALTLASİNLARR CÜNKÜ O YOL SUŞEHRİNİN EN COK KULLANİLAN YOLU OLACAK MYO İCİN HERKES OKULA GİDİP GELİYOR DAHA İYİ Bİ ULASİM İCİN YETKİLİLERDEN RİCA EDİYORUZ..