7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Suşehri'nde çay bahçeleri açılıyor

SUŞEHRİ'NDE ÇAY BAHÇELERİ AÇILIYOR

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yeni yapılan aile çay bahçelerinin en geç 1,5 ay içerisinde hizmete sunulacağını söyledi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, gece geç saatlerin de Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte, yeni yapılacak olan Cumhuriyet aile çay bahçesinde incelemelerde bulundu.

İlçe merkezinde bulunan tarihi Balhatun Cami'si yanında Sivas Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Aile Çay Bahçesi'nin Yap-İşlet Devret usulü ile ihaleye çıkartıldığını belirten Başkan Sel, fakat ihale tarihinde ihaleye kimsenin girmediğini ve bu nedenle aile çay bahçesini belediye olarak kendileri tarafından yapılacağını kaydetti.

Çay bahçesinin bir an önce yapımına başlanması için birim müdürlerine talimat veren Başkan Sel, " İlçemizin en önemli çay bahçelerinden olan Cumhuriyet Aile Çay Bahçesi ve Taşköprü Mahallesi Sivas Caddesi üzerinde bulunan Aspasya Aile Çay Bahçesi'ni bir an önce bitirmemiz gerekmektedir. İlçe merkezinde bulunan tek aile çay bahçesi olan Cumhuriyet Aile Çay Bahçemizi bölgemize yakışır bir çay bahçesi olarak tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Çünkü bu çalışmalar için, proje ve ihale süreçlerinin uzun sürmesinden dolayı, çay bahçelerinin sezon açılışına yetiştirmemiz gerekmektedir. Bu konuda çalışmalarınızı hızlandırın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 13:35:00
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 13:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?