6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Suşehri'nde halı saha turnuvası

Suşehri ilçesinde 18 takımın katılımıyla yapılan Aspava Halı Saha Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Panzerspor oldu.

Yaklaşık bir aydır Aspasya Spor Tesisleri'nde devam eden turnuvanın finaline Panzerlerspor ve Suşehrispor takımları kaldı.

Final maçında Panzerlerspor rakibini 9-7 yenerek birincisi oldu. Maç sonunda yapılan kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Şaban Coşkun, amaçlarının sporu sevdirmek olduğunu söyledi. Coşkun, "Gençlerimizin kahve köşelerinde zamanlarını geçirmemeleri için bu gibi sportif etkinlikler düzenliyoruz. Turnuvada canla başla ter döken sporcu kardeşlerimizi de tebrik ediyorum" dedi.

Turnuvayı düzenleyen Aspasya Halı Saha İşletmecisi Bahattin Bülbül de böyle bir etkinliği ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.Bülbül, "Suşehri'nde kabiliyetli yeni nesil gençleri keşfetmek, bu gençlerimize sporu daha çok sevdirmek ve Suşehri Belediyespor'a yeni yetenekler kazandırmak için yapmış olduğumuz halı saha futbol turnuvasını tamamladık. Çok centilmence geçen maçlarda turnuvaya katılan oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. Maçlarımızda, bizlere destek veren tüm hakem kardeşlerimize de teşekkür ediyorum" dedi.

Final maçından sonra ise kupa ve ödül töreni yapıldı. Ardından sucuk partisi ile etkinlik tamamlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 14:18:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?