7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Suşehri'nde yine bir ilk

SUŞEHRİ'NDE YİNE BİR İLK

Sivas'ın Suşehri ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce yaptığı yazılı açıklamada Suşehri'ne Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürlüğü'nün açılacağını bildirdi. Yüce Sivas yolunun suyolu olmaktan çıkacağı müjdesini verdi.

Yüce yaptığı açıklamada halkın mağduriyetini gidermek için çalıştıklarını belirterek, "Suşehri'nde Sigorta, işveren ve hak sahiplerine daha kaliteli, hızlı, adil ve kesintisiz hizmet sunulabilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğünü uzun uğraşlar sonucunda Suşehri'ne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti iktidarı Türkiye'de birçok kanayan yaralara neşter vurdu. Bunların başında da sağlık alanında yapılanlar reformdur. Bilindiği gibi bu sağlık reformu sayesinde bütün hastaneler birleştirilerek, hastanelerdeki kuyruklar sona erdi. Daha sonra SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı birleştirilerek Sosyal Güvenlik Kurumu adını aldı. Böylece sosyal güvence açısından herkes eşit hale geldi. Sivas'ta Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü kuruldu. Bizde AK Parti ilçe teşkilatı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğü'nün Suşehri'nde açılabilmesi için gerekli çalışmaları başlattık. Gayretlerimiz meyvesini verdi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğünü ilçemize kazandırdık. SGK Şube Müdürlüğü Suşehri'ne kurulması bir zarurettir. Çünkü Kelkit vadisinde bulunan Suşehri, Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçeleriyle toplam 70-80 bin kişi yaşamaktadır. Burada yaşayan insanlarımız Sivas'a olan uzaklık nedeni ile mağdur olmaktadırlar. Bu mağduriyetin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunarak ilçemize bir hizmeti daha kazandırmanın onurunu yaşıyoruz" dedi.

Yüce hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür ederek, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ve milletvekilimiz Selami Uzun'un Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler neticesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğü Suşehri'ne kazandırıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu Şube Müdürlüğünü Suşehri'ne getirerek yine Suşehri'ne bir ilki yaşattık. Bu konuda bize her türlü desteği veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'e ve Suşehri için gecesini gündüzüne katan, ilçemize ilkleri yaşatan Suşehri sevdalısı milletvekiliniz Selami Uzun"a Suşehri Kaymakamımız Yusuf Özdemir'e ve emeği geçen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 12:22:03
Güncelleme :23 Temmuz 2010 Cuma 12:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?