5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Suşehri'nde yurt sorunu kalmadı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim görecek olan kız ve erkek öğrencilerin barınacağı yurtlardaki hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Yapılan hazırlıklarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Tevfik Coşkun, kız öğrenciler için Özel İdare binasında 116 kişilik, erkek öğrenciler için ise ilçe Jandarma Komutanlığı yanındaki öğrenci evlerinde 180 kişilik yurt yerleri hazırlandığını belirterek, "2007-2008 Eğitim ve Öğretim sezonu öncesi Suşehri Kaymakamlığı bünyesindeki Suşehri SYDV müdürlüğümüz, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksek Okuluna okumaya gelecek öğrencilerimiz için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Bu geçmiş zamanlarda yaşanan yurt problemleri artık olmayacaktır vakfımız özel İdare binasında kız öğrenciler için içerisinde her türlü kolaylığın ve huzurun bulunacağı 116 kız öğrencinin barınacağı yurt yerini hazırladı. Erkek öğrenciler için ise 180 kişinin kalabileceği Jandarma yanındaki öğrenci evlerini hazır hale getirdik. Öğrencilerimize sağlayacağımız çok iyi yurt imkanları içerisinde öğrencilerin rahat ve huzuru için çalışan personelde hazır durumda olup öğrencilerden çok cuzi aylık paralar alınacağını belirterek amacımız öğrencilerin hiç birinin dışarıda kalmasıdır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 14:38:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?