3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Suşehri'ne 2 bin tonluk su deposu

SUŞEHRİ'NE 2 BİN TONLUK SU DEPOSU

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Taşköprü Mahallesi'ne yaptırılan TOKİ konutlarının bulunduğu yere 2 bin tonluk su deposu yapılacağını söyledi.

TOKİ tarafından Taşköprü Mahallesi'ne yaptırılan 304 konut, okul, İş merkezi ve camiden oluşan yerde incelemelerde bulunan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, TOKİ tarafından konutların bulunduğu bölgeye 2 bin tonluk su deposu yapılacağını belirtti.

Yapılacak olan su deposunun ihalesinin TOKİ tarafından yapıldığını ifade eden Başkan Sel, "Geçtiğimiz hafta Ankara ziyareti kapsamında, TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Ömer Faruk Karabayır ile yaptığım görüşmede, ilçemizde bulunan toplu konutlar hakkında bilgiler aldık. Su deposu ihalesinin yapıldığını söylediler. İhaleyi alan firma ile sözleşme imzalanmasının ardından su deposunun yapımına başlanacaktır" dedi.

Su deposunun yapılmasının çok faydalı olacağını dile getiren Başkan Sel, "TOKİ evlerinin en önemli sorunları başında su deposunun olmamasıdır. Şu anda ihalesi yapılan ve kısa sürede bitirilmesi hedeflenen su deposunun tamamlanmasının ardından en büyük sorun giderilmiş olacaktır. Bununla birlikte TOKİ evleri de inşallah 2010 yılı içerisinde hak sahiplerine teslim edilecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 17:45:05
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 17:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?