6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

SYDV yüzleri güldürdü

SUŞEHRİ SYDV'DEN İHTİYAÇ SAHİBİ 300 ÖĞRENCİYE GİYSİ YARDIMI

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kaymakamlık bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, her yıl ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giysi, kırtasiye ve temizlik ürünlerinin sağlanması amaçlı firmalara yapılan yazışmalar neticesinde bir giysi firması tarafından 2010 yılı için ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye dağıtılmak üzere giysi yardımları Suşehri Kaymakamlığı SYDV marketine geldi.

Kaymakam Yusuf Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Şahin, Özel İdare Müdürü Niyazi Ocak ve SYDV Müdürü Tevfik Coşkun'un katılımıyla gerçekleşen programda, yeni elbiselerine kavuşan öğrencilerin bir hayli mutlu oldukları gözden kaçmadı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir "Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her yıl ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik giysi yardımlarının sağlanması için özel firmalara yapmış olduğu yazışmalar neticesinde Kaymakamlığımız bünyesindeki Sosyal Marketimize ihtiyaç sahibi 300 öğrencimize dağıtılmak üzere gelen giysiler hak sahibi öğrencilere verilmiştir. Giysilerin ilçemize gelmesinde büyük emeği olan firma yetkilisi Vahap Öztürk'e teşekkür ediyoruz. Kendileri taleplerimiz doğrultusunda yeni kıyafetlerinde bundan sonra ki dönemlerde gönderileceğini belirtmişlerdir. Biz ilçe idareci olarak öğrencilerimizin eğitimlerini en iyi şekilde yapmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi de unutmuyoruz onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz."dedi.

Suşehri Ak parti ilçe Başkanı Rüstem Yüce ise, Yusuf Özdemir'e Suşehri için yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Biz de Kaymakamımıza her türlü desteği vermeye hazırız sonuçta ilçemiz adına eğitim alanında yapılan çalışmalara yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

SUŞEHRİ SYDV'DEN İHTİYAÇ SAHİBİ 300 ÖĞRENCİYE GİYSİ YARDIMI
SUŞEHRİ SYDV'DEN İHTİYAÇ SAHİBİ 300 ÖĞRENCİYE GİYSİ YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 16:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?