6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

SYDV'nin yardımları sürüyor

SUŞEHRİ'NDE SYDV YARDIMLARINA DEVAM EDİYOR

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Suşehri Kaymakamlığı bünyesindeki Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından oluşturulan Sosyal Market'ten birinci derecede ihtiyaç sahibi ailelere giyecek yardımının devam ettiği bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, "Suşehri Kaymakamlığımız bünyesindeki Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçe merkezi ve köylerindeki birinci derece ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik giysi yardımları devam etmektedir. Sosyal Marketimize ayrıca bir firmadan ilçe merkezinde tespit edilen ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye dağıtılmak üzere giysi yardımları yapılacaktır. Sosyal marketimiz raflarındaki tüm giysi ürünlerini ve kırtasiye ürünlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştur. İhtiyaç sahibi her ailemiz bu sosyal marketimizden faydalanabilmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 09:52:03
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 10:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 188.3.65.xxx Tarih : 9.05.2010 11:45:55

Daha da artmalı bu yardımlar. Herkese bence çalışmadan da maaş verilmeli. Üretim denen hiç bişey kalmamalı. Hem sosyal devlet değilmiyiz. Devletimiz baksın. Sonra da biz birilerinin eline avcuna bakalım ...