3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Tahrip olan yollar onarılıyor

SUŞEHRİ'NDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Sivas'ın Suşehri ilçesinde doğalgaz çalışmaları sonucu tahrip olan yollar, belediye ekipleri tarafından yeniden onarılıyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçede başlatılan doğalgaz çalışmaları kapsamında Sivas Caddesi'nde tahrip olan yollardaki yama çalışmaları, belediye ekipleri tarafından devam ediliyor.

Çalışmalar kapsamında yaklaşık on beş gün önce dökülen asfalt yama çalışmalarının, yağan yağmur ve kardan dolayı tutmaması nedeniyle yollarda tekrar çukurlar oluşmaya başladı. Bunun üzerine Suşehri Belediyesi geçici önlem olarak, Sivas Caddesi Aspasya Parkı'ndan okullar bölgesine kadar olan yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğundaki yolda mikserle beton dökmeye başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, zahmetsiz hiçbir hizmetin yerine gelmediğini söyleyerek, "Bilindiği gibi ilçemizde bir doğalgaz çalışması oldu. Yollarımız tahrip oldu. Hepimiz bu güzel hizmetin sıkıntısını çekiyoruz. Ama bu sıkıntıyı biraz hafifletmek için, Sivas Caddesi üzerinde asfalt malzemesi kullanarak çukurları kapatmaya çalıştık. Fakat yağan yağmur sonucu yaptığımız tüm çalışmalar heba oldu. Daha sonra ise bu yerlerde asfalt yaması yaptık, fakat geçen hafta yağan kar ile birlikte bu malzemede tutmadı ve yollarımızda yine çukurlar oluştu. Bizde şu anda geçici olarak bu yerlerimizi betonla kapatarak şimdilik geçici önlem alıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 10:51:04
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 16:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?