7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Tanıştıkları hastanede nişanlandılar

TANIŞTIKLARI HASTANEDE NİŞANLANDILAR

Sivas'ta babalarının tedavi gördüğü hastanede tanışan iki genç, damat adayının babasının tedavisinin sürmesi nedeniyle nişan törenlerini burada yaptı.

Edinilen bilgiye göre, romatizma ağrıları nedeniyle bir süredir Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi gastroentoloji servisinde tedavi görmekte olan Hamit Yıldız, aynı serviste tedavi gören Hüseyin Yanık ile tanışarak arkadaş oldu. Tedavi sürecinde babasını ziyaret etmek için hastaneye gelen Hamit Yıldız'ın oğlu İbrahim Yıldız, aynı serviste babasının yanında refakatçi olarak kalan Hüseyin Yanık'ın kızı Ebru Yanık'ı gördü. Ebru Yanık'ı beğenen İbrahim Yıldız, ailesine

onunla evlenmek istediğini söyledi. Bunun üzerine İbrahim Yıldız'ın babası hastanede tanıştığı arkadaşı Hüseyin Yanık ile konuşarak kızını oğluna istedi. Gençlerin tanışmasına karar veren ailelerin onayından sonra bir süre görüşen İbrahim Yıldız ve Ebru Yanık, nişan hazırlıklarına başladı. Bu süre içerisinde Ebru Yanık'ın babası hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu.

Hamit Yıldız'ın tedavisinin hastanede devam etmesi nedeniyle aileler nişan töreninin hastanede yapılmasına karar vererek yönetimden izin aldı.

Ebru ve İbrahim'in nişan töreni, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi gastroentoloji servisinde, servis doktorlarından Emre Çiçekli'nin gençlerin yüzüklerine takılan kırmızı kurdeleyi kesmesiyle gerçekleştirildi.

Aile üyeleri arasında yapılan sade nişan töreni sonrası, iki genç damat adayının babası Hamit Yıldız'ın elini öptü.

Nişan töreni sonrası mutlu olduklarını dile getiren çift, babalarının tedavi gördüğü hastanede tanıştıklarını ve ailelerin onayı ile görüştükten sonra damat adayı İbrahim Yıldız'ın babasının tedavisinin devam etmesi nedeniyle hastanede nişan yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Damat adayının babası Hamit Yıldız ise hastane yönetimine teşekkür ederek, hastanede tanıştığı arkadaşının kızı Ebru Yanık'ı gördükten sonra beğendiklerini, daha sonra Allah'ın emriyle Ebru'yu oğlu İbrahim Yıldız'a istediklerini söyledi.

TANIŞTIKLARI HASTANEDE NİŞANLANDILAR
TANIŞTIKLARI HASTANEDE NİŞANLANDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 17:27:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 18:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?