6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

TDH'li Doğan Suşehri'nde

TDH SİVAS İL TEMSİLCİSİ DOĞAN SUŞEHRİ'NDE

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Sivas İl Temsilcisi Bahattin Doğan, Suşehri ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Suşehri'ne gelen TDH Sivas İl Temsilcisi Bahattin Doğan ilçe temsilciliği önünde, İlçe Temsilcisi Naci Şahin ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

TDH'de, parti kurma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Doğan, "Türkiye siyasetinde şu anda çok sıkıntılar var. Toplumun genelinde hiç kimse bu konudan memnun değil. Ülkemizin insanlarının ekonomik sorunları gün geçtikçe artarak devam etmektedir. Komik rakamlarla memur ve emekli maaşlarına zam yapıldı. Fakat elektriğe yüzde 30 oranında zam yapıldı. Bunu nedense kimse konuşmuyor. Gün geçtikçe kötüye gidiyoruz. Esnaf perişan, memur perişan. Zaten muhalefet kendi derdine düşmüş. Başbakan'ın istediği şekilde bir muhalefet var" dedi.

TDH lideri Mustafa Sarıgül'ün, Suşehri ve bu bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Bahattin Doğan, " Mustafa Sarıgül, bölgenin sorunlarını Tayyip Erdoğan'dan çok iyi bilen bir insan. Bu nedenle AK Parti iktidarının artık değişmesi lazım. Bunun ise tek çaresi Mustafa Sarıgül'dür. Bizler kesinlikle tabela partisi kurmak istemiyoruz. Biz halkın partisini, herkesin kendi hür iradesini konuşacağı bir parti kurmak istiyoruz. Bu konuda çalışıyoruz. Demokratik bir parti, herkesin konuşacağı bir parti olacaktır. Bizim sağımız, solumuz, ortamız yoktur. Türkiye bayrağının bulunduğu ülkemizde herkese açık parti olacağız. Başörtülü bacımız ile başı açık olan bacımızla hep eşit olacağız. Onlar bizin başımızın tacıdır. Tüm partilere de kapımız açıktır" diye konuştu.

TDH Suşehri İlçe Temsilcisi Naci Şahin ise, değişim hareketine Suşehri halkının büyük ilgi gösterdiğini, çünkü Suşehri halkının Mustafa Sarıgül'ü sevdiğini, onu çok iyi tanıdığını belirterek, İl Temsilcisi Doğan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

TDH SİVAS İL TEMSİLCİSİ DOĞAN SUŞEHRİ'NDE
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:39:03
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 11:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?