7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

TEÇ-Sen'den kampanyaya tepki

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-Sen) Sivas Şube Başkanı Birol Duman, kendilerini aydın olarak gören kişiler tarafından 'Ermenilerden Özür Diliyoruz' kampanyasının başlatıldığını hatırlatarak, "Ermenilerden özür dilemiyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Birol Duman, şehit acısının tüm Türkiye'nin yüreğini yaktığı bugünlerde, ülkenin iç barışını bozmaya çalışan tahrikçi güçlere karşı dikkatli ve sağduyulu olunması gerektiğini söyledi.

Bağımsızlığımıza ve vatanımıza uzanmış ellere karşı verilecek en iyi cevap, birlik ve beraberliğimizi sürdürerek beklentilerini boşa çıkarmaktır. Bu günlerde sözde kendilerini topluma aydın diye lanse eden bir grubun "Ermenilerden özür diliyoruz" diye internette site açmalarını esefle karşılıyor ve şiddetle kınıyorum. Memleketimizde gaflet, delalet ve hatta hıyanet içinde olan sözde aydınım diye geçinen kişiler çıkabilir. Ama biz Tüm eğitim çalışanları olarak bu gibi girişimlerde bulunanlara asla prim vermeyeceğiz ve Türk milletinin tarihte hiçbir zaman soykırım yapmadığını ve hakim olduğu üç kıtaya medeniyet götürdüğünü dünyaya haykırmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 13:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?