3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Tecavüzcü koca tutuklandı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde boşandığı eşini zorla kaçırarak tecavüz ettiği öne sürülen şahıs ile yardım ettiği belirtilen bir kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre 2005 yılında evlenip İstanbul'a yerleşen Filiz C. (20) ile Yavuz A. (27), şiddetli geçimsizlik nedeniyle 13 Eylül 2009 tarihinde boşandı. Yavuz A., boşandıktan İstanbul Bağcılar'da ikamet eden babasının yanına yerleşen Filiz C.'yi zorla kaçırılarak özel bir otomobille Sivas'ın Suşehri ilçesindeki eniştesi İ.Ö.'nün evine getirdi.

Bu arada Filiz C.'nin ailesi tarafından yapılan ihbar üzerine, Suşehri Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda evden alınarak polis
merkezine götürülen Filiz C., boşandığı eşi Yavuz A.'nın kendisini İstanbul'dan zorla kaçırdığı ve eniştesinin evinde tecavüz ettiğini ileri sürdü. Eşine yardım ettiği ileri sürülen G.Ş. hakkında şikayetçi olan Filiz C., ifadesinin ardından İstanbul'dan gelen ailesine teslim edildi.

"Tecavüz ve alıkoyma" suçundan gözaltına alınan Yavuz A. ise, iddiaları reddedip isteğe bağlı olarak ilişkiye girdiklerini öne sürerek, "Zorla kaçırmadım. Kız kendi isteği üzerine buraya geldi" dedi.

Emniyetteki işlemlerin ardından savcığın talimatı üzerine mahkemeye sevk edilen Yavuz A. ve kendisine yardım ettiği ileri sürülen G.Ş. (29), tutuklanarak Şebinkarahisar Cezaevi'ne gönderildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2009 Cuma 12:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?