6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Tel kırma-Bartın işi kursu sona erdi

SUŞEHRİ'NDE TEL KIRMA-BARTIN İŞİ KURSU TAMAMLANDI

Suşehri'nde, İş-Kur İl Müdürlüğü ile Suşehri Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu tarafından düzenlenen bayanlara yönelik Tel Kırma- Bartın işi kursunun tamamlandığı bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Turan Öztürk, " İş-Kur İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezimiz tarafından açılan bayanlara yönelik Tel Kırma- Bartın işi kursumuz 19 kursiyerin katılımıyla tamamlandı. Kursiyerlerimize sertifikalarını bu hafta içerisinde İş-Kur İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezimiz tarafından verilecek. Kursumuza katılan ve başarıyla bitiren 19 bayan kursiyerimiz aldıkları sertifikalar ile Nakış Atölyesi'nde çalışabilir veya nakış atölyesi açabilir. Tel kırma - Bartın işi kursunda öğrendikleri dekoratif süslemeler, namaz örtüleri, kına başörtüleri, kına eldiveni gibi ürünleri yaptıktan sonra satarak da gelir elde edebilirler" dedi.

Ayrıca Suşehri Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürü Turan Öztürk, bebe giysileri ve ahşap boyama kursunun da önümüzdeki haftalarda açılacağını belirtti.

SUŞEHRİ'NDE TEL KIRMA-BARTIN İŞİ KURSU TAMAMLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 16:04:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 21:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?