7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Telsizli çayçılar görev başında

Sivas'ta bir çaycı; kablolu, diyafonlu ve telefonlu sipariş dönemini kapatarak müşterilerine dağıttığı el telsizleri ile çay siparişi almaya başladı.

Yaklaşık 8 aydır çalıştırdıkları bir sitedeki çay ocağında yenilik yapmak istediklerini anlatan Şahin, "Bulunduğumuz sitede çay ocağı açarak çalışmaya başladık. Mesleğimizde yenilik yapmak istiyorduk. Müşterilerimizle iletişimi sağlamak için daha önce diyafon veya telefon gibi kablolu iletişim cihazları kullanıyorduk. Ancak kablolar hem çirkin görüntü oluşturuyordu hem de kopması ve arıza yapması nedeniyle zorluk çekiyorduk. Biz de çare olarak telsiz kullanmaya karar verdik" dedi.

Çay ocağında, garsonlarda ve müşterilerde bulunan telsizler aracılığıyla çay siparişi almaya başladıklarını kaydeden Şahin, "Uygulamaya başladığımızda müşterilerimiz telsizlere büyük ilgi gösterdi. Telsiz verdiğimiz müşterilerimizle iletişimi daha rahat kuruyoruz. Şu an tüm müşterilerimize telsiz verdik. Bir çok müşterimiz de istiyor. Onların taleplerine cevap vermek için yeni telsizler getirteceğiz. Benim kullandığım telsizin açık alanda 6 kilometre mesafede konuşma sağladığı söyleniyor. Ancak biz o kadar uzak bölgeden sipariş almıyoruz. Sitemizin içerisinde hizmet veriyoruz" dedi.

Bu arada telsizle çay siparişi veren site esnafı da uygulamadan memnun olduğunu söyledi. Telsizle daha rahat iletişim kurduklarını belirten site esnafı, "Telsizle çay siparişi vermek müşterilerimizin de ilgisini çekiyor. Güzel bir uygulama başlatıldı. Daha hızlı ve iyi servis yapılıyor" açıklamasını yaptı.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 10:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?