6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

THK'dan 23 Nisan jesti

THK'DAN 23 NİSAN JESTİ

Türk Hava Kurumu (THK) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, şehit ailelerine, muharip gazilere ve basın mensuplarına uçak ile ücretsiz Sivas Turu düzenledi.

THK tarafından düzenlen uçak turuna çok sayıda şehit yakını, gazi ve basın mensubu katıldı. Uçağa binmeden önce basın mensuplarına duygularını aktaran davetliler, THK'nın böyle bir organizasyon düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Sivas Turu, ilk olarak basın mensuplarının gezdirilmesiyle başlandı. 8'erli gruplar halinde alınan basın mensupları, görev yaptıkları Sivas'ın güzelliğine bir kez daha tanıklık etti. Uçak gezisinde bol bol fotoğraf çekme imkanı bulan basın mensuplarının, gezinin sona ermesinin ardından bir hayli neşeli oldukları görüldü.

Basın mensuplarının uçak gezisini tamamlamasının ardından, muharip gaziler gruplar halinde uçağa alınmaya başlandı. Gazilerin uçağa binerken bir hayli heyecanlı oldukları görülürken, geziden önce uçağın önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

Gezinin sona ermesinin ardından basın mensuplarına duygu ve düşüncelerini aktaran muharip gaziler, böyle bir imkan tanıdıkları için THK'ya teşekkür ederek, "Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan'ı kutlu olsun" dedi.

THK'DAN 23 NİSAN JESTİ
THK'DAN 23 NİSAN JESTİ
THK'DAN 23 NİSAN JESTİ
THK'DAN 23 NİSAN JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 18:20:00
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?