5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Tokatspor,Sivasspor hazırlık maçı

TFF 3. Lig takımlarından Tokatspor, sezon açılışında Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor ile hazırlık maçı yaptı.

Sivasspor, maçtan Cvetkov, Mohammed Ali ve Balili'nin attığı gollerle 3-0 galip ayrıldı.


Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda yapılan sezon açılışına Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kaya, Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile çok sayıda taraftar katıldı. Sezon açılışında yapılan konuşmaların ardından dua okunarak kurban kesildi. Sivasspor, Cvetkov, Mohammed Ali ve Balili'nin attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.


Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrası yaptığı açıklamada, Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği kararla ilgili olarak mantıklı bir açıklama beklediklerini ifade ederek, "Bu hatadan bir an önce dönüleceğini anlatmak lazım. Kim ne anlatırsa anlatsın bana kimse doğrusunu anlatamaz da; ben gerekli şeyleri söylemeye kalkarsam, ok bir kere yaydan çıkarsa geri gelmez. O yüzden benim dışımda olan işler. O yüzden karışmıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 01:51:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?