3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Toplu konutlarda anahtar teslimi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından, Sivas'ın Gölova ilçesine yaptırılan birinci etap toplu konutların anahtar teslim töreninin 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, ilçeye bağlı Alsancak Mahallesi'nde 2007 yılında yapımına başlanan 2 oda 1 salondan oluşan 82 metrekarelik 4 bloktan oluşan toplam 64 adet toplu konutun anahtar tesliminin iki aşamada 7-8 Temmuz 2009 tarihinde, toplu konutların bulunduğu alanda yapılacağını söyledi.

Yenidünya, “İlçemize Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan birinci etap 64 adet toplu konutun anahtar teslim töreni 7-8 temmuz 2009 tarihinde binaların bulunduğu alanda gerçekleştirilecektir. Tarihi çok eskilere dayanan, fakat ilçe olarak yeni yerleşim yeri olan Gölova ilçesindeki konut sıkıntısı, yapılan bu konutlarla giderilecektir. 82 metrekare olan konutlarımız Gölova baraj göl manzarasında adeta villa görünümündedir” dedi.

TOKİ evlerinin anahtar tesliminden sonra 18 Temmuz 2009 tarihinde şenliklerin açılışını yapacaklarını söyleyen Yenidünya, “Her hangi bir program değişikliği olmaz ise 18 Temmuz 2009 günü ilçede yapılacak şenliklere katılacak olan Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılışı yapılacaktır. Sayın Bakanımızın ilçemize teşrifi bizleri onurlandıracak ve TOKİ evlerinin açılışını gerçekleştirecektir” diye konuştu.

Aynı bölgede yapımı devam eden ikinci etap toplu konutların inşaat çalışmalarının devam ettiğini de söyleyen Yenidünya, Gölova halkının TOKİ evlerine yoğun ilgi gösterdiğini ve 3. etap içinde çalışmalara başladıklarını dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?