6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

TP 1 yaşını kutluyor

TÜRKİYE PARTİSİ 1. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Türkiye Partisi Sivas İl Başkanlığı partilerinin kuruluşunun birinci yıldönümünü pasta keserek kutladı.

Türkiye Partisi Sivas İl Başkanlığı binasında yapılan kutlamada bir açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Kuzu geçtiğimiz hafta Zonguldak'ta meydana gelen göçün sonrası hayatını kaybeden maden işçilerinin yakınlarına başsağlığı diledi. Ülkede olaylar meydana gelmeden önce tedbirlerin alınmadığını ifade eden Kuzu, "Ne yazık ki ülkemizde böylesine acı veren olaylar meydana gelmeden gerekli tedbirler alınmıyor, bu tür faciaların ortaya çıkabileceği düşünülmüyor. Olaydan sonra da sadece taziye beyanlarıyla olayın önemi ve sebepleri unutulmaya terk ediliyor. Bu noktada en büyük sorumluluk payı hükümete ait iken, sayın başbakanın sorumluluk duygusundan uzakta bir tutum takınmasını ve gerekli tedbiri almayanları değil ilahi kaderi suçlu göstermesi ibret verici ve düşündürücüdür" şeklinde konuştu.

Türkiye Partisi İl Başkanı Ahmet Kuzu halkın özlemlerini iktidara taşımaya hazırlanan bir parti olarak siyaset sahnesine çıktıklarını belirterek, "Türkiye Partisi 25 Mayıs 2009 tarihinde bu misyonu üstlenmek üzere kuruldu. Türkiye Partisi dünyadaki değişim ve gelişimi gören ülkemizdeki değişim ihtiyacını ve halkın özlemlerini duyan, bu özlemleri iktidara taşımaya hazırlanan bir parti olarak siyaset sahnesine çıkmıştır" dedi.

Ahmet Kuzu yaptığı konuşmanın ardından üzerinde Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener'in fotoğrafının bulunduğu pastayı keserek partisinin birinci yıl dönümünü kutladı.

TÜRKİYE PARTİSİ 1. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
TÜRKİYE PARTİSİ 1. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 13:43:02
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 16:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?