7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

TP liderine kırmızı halı jesti

TP'DEN ŞENER'E KIRMIZI HALILI KARŞILAMA

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdullatif Şener, TP Sivas İl Başkanlığı tarafından 1,5 kilometrelik kırmızı halı ile karşılandı.

Bir dizi açılış ve ziyaret için kente gelen TP Genel Başkanı Abdullatif Şener, TP Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu ve parti teşkilatı tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı. Bir süre partililer ile sohbet eden Şener daha sonra, TP Yıldızeli İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirmek üzere Yıldızeli'ne gitti.

Şener Yıldızeli'ne giriş yapacağı sırada, TP Sivas İl Teşkilatı tarafından Yıldızeli'nin girişinden ilçenin içerisine kadar 1,5 kilometrelik kırmızı halı serilmesi dikkat çekti. TP Genel Başkanı Abullatif Şener, kendisi için serilen kırmızı halının üzerinden ilçenin merkezine kadar partililer ile birlikte yürüyerek halkı selamladı.

TP Genel Başkanı Abullatif Şener, ilk olarak TP Yıldızeli İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra parti otobüsünün üzerine çıkarak bir süre vatandaşları selamlayan Şener, burada bir konuşma yaptı.

TP Genel Başkanı Abdullatif Şener konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Yanlış siyaset yaparsanız, kini, nefreti ve düşmanlığı yayarsınız. Şu anda Türkiye'de yapılan siyasette kin ve nefretin kökleştiği bir ülke vardır. Yıllardır iktidarın muhalefete, muhalefetin iktidara çattığı bir siyaset izliyorsunuz. Yeri geldiğinde Meclis'te yumruklaşıyorlar. Kini ve nefreti körükleyen bir siyaset olamaz. Siyaset birlik ve beraberlik yeridir. Mevcut siyasi partilerin ziyareti kavgaya dayalı, ranta

dayalı ve kine dayalıdır. Kavramlar üzerinden kavga yapıp, vatandaşları ayrıştırmak ve üzerinden oy almak mevcut siyasetin iktidarıyla muhalefetiyle yoludur. Bizim yolumuz bu değildir. Ben mevcut partilerin üslubunu beğenmiyorum ve bu üslubu terk etmelerini istiyorum" dedi.

TP olarak iktidara geldiklerinde dokunulmazlığı kaldıracaklarını belirten Şener, "Şu anda Meclis'te 600 adet dokunulmazlık dosyası vardır. Milletvekilleri, bakanlar, başbakan suç işlemişlerdir ve zanlıdırlar. Dosyaları meclistedir. Ancak dokunulmazlık zırhları olduğundan dolayı yargılanamamaktadır. Başbakan'ın 3 tane dokunulmazlık dosyası vardır. Milletvekilleri yolsuzluktan, ihaleye fesat karıştırmaktan, görevi kötüye kullanmaktan dosyaları vardır. Ben de vekilliği ve bakanlığı bıraktığım için

dokunulmazlığım kaldırıldı. Ancak ben nasıl bu kadar rahat yanınızda dolaşabiliyorum. Çünkü ben alnımı kirletmeden temiz siyaset yaptım. Benim şu ana kadar bir adet bile dokunulmazlık dosyam olmadı" diye konuştu.

TP Genel Başkanı Abdullatif Şener'in konuşma yaptığı esnada, partililer tarafından ilköğretim öğrencilerine TP bayrağı dağıtılarak, 'Başbakan Şener' şeklinde bağırmalarının istenmesi dikkat çekti.

Konuşmanın ardından, TP Genel Başkanı Abdullatif Şener ve partililer, vatandaşlarla birlikte cuma namazını kıldı. Cuma namazının ardından kortej eşliğinde Yıldızeli'nden ayrılan Şener, bir dizi açılışı gerçekleştirip ziyarette bulunmak üzere Sivas Organize Sanayi Bölgesi'ne gitti.

TP'DEN ŞENER'E KIRMIZI HALILI KARŞILAMA
TP'DEN ŞENER'E KIRMIZI HALILI KARŞILAMA
TP'DEN ŞENER'E KIRMIZI HALILI KARŞILAMA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 18:11:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 18:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ruzigar IP: 78.170.214.xxx Tarih : 18.04.2010 17:47:14

göreceğiz vezirken nasıl rezil olunur.