2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

TP seçime hazırlanıyor

TÜRKİYE PARTİSİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Türkiye Partisi Sivas İl Teşkilatı Yıldızeli ve köylerinde seçim çalışmaları kapsamında temaslarda bulundu.

Türkiye Partisi (TP) Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu ve il yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte seçim gezilerine kapsamında seçim otobüsü ile Yıldızeli ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sivas il Başkanı Ahmet Kuzu Yıldızeli ilçesindeki esnafları ziyaret ederek TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener'in kitaplarını dağıttı. Belcik ve Sandal köyünde İl Başkanı Ahmet Kuzu muhtarların sorunlarını dinledi. Sandal Köyü Muhtarı Şaban Köse köylerinde sağlık ocağı olduğu halde memur olmadığını, altyapı sorunu, içme suyu, ve önemlisi asbestli toprağın köylerinde kansere yol açtığını söyledi. Köse, "Bu sorunumuzu ulaştırmanızı istiyoruz" dedi.

İl Başkanı Ahmet Kuzu da sorunlarla bizzat ilgileneceğini kaydederek, "Sizlerin sorunlarınızı çözüm yolunda Türkiye Partisi il başkanı olarak ilgileneceğim. Türkiye Partisi halkın partisidir. Halkın sorununu Türkiye Partisi çözer. Türkiye Partisi iktidarında daha da çok hizmetler gelecek. Türkiye Partisi iktidarında ilçelerimizin gelişmesi için gerekli hizmetleri alacak" şeklinde konuştu.

Temasların ardından İl Başkanı Ahmet Kuzu ve beraberindekiler Sivas'a geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 14:27:02
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 15:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?