7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

TP'den çaylı simitli açıklama

TÜRKİYE PARTİSİ'NDEN ÇAYLI SİMİTLİ AÇIKLAMA

Türkiye Partisi İl Başkanı Ahmet Kuzu, Füze Kalkanı Projesi nedeni ile hükümeti, çay ve simit ile birlikte bir açıklama yaparak eleştirdi.

Parti binasında yaptığı basın açıklamasında Kuzu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas'a geldiğinde güzel haberler getireceğini beklediğini fakat hayal kırıklığına uğradığını belirterek, "Pazar günü sayın Başbakan Sivas'a geldi. Merakla Sivas ile ilgili güzel haberler, yatırımlar getirmiştir diye ilgiyle takip ettim ama şaşkınlığımı gizleyemedim. Ülkemiz ne hale düşmüş. 4 bakan bir başbakan havaalanı VİP salonu ile 4 yıl önce yapılan TOKİ okulunun ek dersliklerini açan ve bir gün sonra gece baskını ile mazota ve benzine zam yapan başbakanı alkışlamak lazım. Sivas sayın başbakan için önemliymiş bunu söyledi ve gitti. Havaalanı sayın genel başkanımız tarafından parası ayrılıp ihale edilmiştir. Ülkemizin artık gerçek gündemine dönmesi kanayan yaramıza neşter vurulması gerekmektedir. Sayın başbakan seçimlere girmeden ülke ekonomisini anlatmak için çay ve simit örneğini yıllarca kullanmıştır. Beş kişilik ailenin hesabını yapalım. Bir simit, bir çay 2 lira, beş kişilik aile ünlük iki öğün yese 600 lira. Ülkede asgari ücret 590 lira alıyorsa düşünmemiz gereken bazı şeyler vardır" dedi.

Füze Kalkanı projesini de kınadıklarını söyleyen İl Başkanı Kuzu, "Türkiye Partisi Sivas İl Teşkilatı olarak diyoruz ki Füze Kalkanı'nı Müslüman ülkelerden korunmak için masrafının tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını çarçur edeceğinize Füze Kalkanı'nı asgari ücretliyi, emekliyi korumak için koysanız daha iyi olmaz mı? Türkiye Partisi olarak buradan Füze Kalkanı'nı kınıyoruz" şeklinde konuştu.

Ahmet Kuzu'nun açıklama yaptığı masa üzerinde çok sayıda simit ve çay bulunurken üzerinde 'Hükümetin İsrail'i koruma kalkanı' yazan bir füze konuldu.

TÜRKİYE PARTİSİ'NDEN ÇAYLI SİMİTLİ AÇIKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 15:29:00
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 17:30:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?