6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

TP'den eşekli protesto

TP'DEN EŞEKLİ PROTESTO

Türkiye Partisi (TP) Sivas İl Başkanlığı, protesto esnasında eşek kullanarak hükümeti eleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa, TP Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu, TP Sivas İl Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Partililer tarafından gösteri esnasında kullanılan 3 eşeğin üzerine, 'Alem Gidiyor Aya, Biz Kalırız Yaya', 'Yol Yardımı', 'Samana Ne Zaman Zam Gelecek', 'Eşeğe Gam Mazota Zam' şeklinde pankartlar asıIırken, eyleme vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Programda bir konuşma yapan TP Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu, hükümetin son 3 yıldır suni gündemlerle kamuoyunu meşgul ettiğini ve kurumlar arasında gerilim çıkardığını savunarak, "Hükümet Türkiye'nin en büyük sorunu olan ekonomiden ve ülkenin gerçek gündeminden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmakta ve suni gündemlere devam etmektedir. Sivas tarihe hep öncülük yapmış ve tarihe mührünü vurmuş bir ildir. Ülkenin kötü gidişatını görmeyen AK Parti iktidarına bunu göstermek için meydanlara inmemiz gerekir.

Bugün baktığımızda petrole zam geldiğinde iğneden ipliğe zam geldi demektir. Bugün insanlar işsiz ve perişan bir halde. Babalar akşam eve elleri boş gitmektedir. Psikolojisi bozuk bir toplum olduk. Biz Türkiye Partisi olarak bu kötü gidişata dur diyecek tek partiyiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, programda kullanılan eşekler, bir halatla traktöre ve otomobile bağlandı. Bir süre partililerin eşliğinde traktörü ve otomobili çeken eşekler, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Programın sona ermesinin ardından, TP Sivas İl Teşkilatı üyeleri slogansız ve olaysız bir şekilde dağıldı.

TP'DEN EŞEKLİ PROTESTO
TP'DEN EŞEKLİ PROTESTO
TP'DEN EŞEKLİ PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 14:06:03
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 14:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?