6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Trafik canavarı durmak bilmiyor

SİVAS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Sivas'ta bir minibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri Caddesi Terminal Yolu kavşağında Sivas Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Necmettin Babacan'ın kullandığı 60 AG 977 plakalı otomobil ile Celal Öztürk'ün (60) sürücüsü olduğu 58 M 0471 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüsün yol kenarındaki demir korkuluklara çarpması sonucu köprüden düşmekten son anda kurtulup refüje devrildi. Çarpışma sonrasında minibüsten fırlayan sürücü Celal Öztürk, 4 buçuk metre

yükseklikteki köprüden aşağı düştü. Kaza sonrası şans eseri yoldan geçen biri doktor olmak üzere 3 kişi köprüden asfalta düşen Öztürk'e kalp masajı yaptı. Kaza yerine gelen ambulans ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Öztürk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası minibüste bulunan Kenan Güzel (67), İsa Işık (18), İsmail Aslan, Dursun Korkmaz yaralandı. Yaralılardan Kenan Güzel ve İsa Işık, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve

Uygulama Hastanesi'ne, İsmail Aslan ile Dursun Korkmaz Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Necmettin Babacan kazadan hafif sıyrıklarla kurtulurken otomobilde bulunan Mehmet Öztürk ile İlhami Utuş kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza nedeni ile Sivas - Kayseri kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

SİVAS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
SİVAS'TA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 18:07:04
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 19:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?