6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Trafik ekipleri tam not aldı

Soğuk havaya rağmen eksi 10 derecelere kadar düşen hava sıcaklığında günün her saati kontrollerini devam ettiren Suşehri Şehit Necip Karameşe Bölge Trafik Ekipleri, araç sahiplerinden tam not aldı.

Edinilen bilgiye göre, kış mevsiminin gelmesi ve kar yağmasından sonra D-100 karayolunda olası kazaların önüne geçmek için gece gündüz demeden uygulama ve kontrol yapan Şehit Necip Karameşe Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri sürücülerden tam not alıyor. Suşehri'nde 1 haftadır etkili olan soğuk ve kar yağışlı havalarda D-100 karayolunda görevlerini en iyi şekilde yapan trafik ekipleri radar araçları ile seyir halinde ve sabit takiple seyir halindeki her türlü araçları yakından izlerken sürücülerin can güvenliği içinde araçlarda çekme halatı, takoz ve zincir uygulamalarını sıklaştırdı. -10 derecede yapılan uygulamada tek tek durdurulan araçlarda yapılan kontroller sırasında açıklama yapan araç sürücüleri, uygulamalardan memnun olduklarını dile getirdi.

Bu arada, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şehit Necip Karameşe Bölge Trafik İstasyon Amirliği Baş Komiser Turgut Özcan şunları söyledi:
"Havaların soğuması ile birlikte D-100 karayolundaki trafik ekiplerimiz ile seyir halindeki her türlü araçlarda uygulamalarımızı sıklaştırdık durdurulan araçlarda çekme halatı, takoz, zincir ve ruhsatlarda kontroller yapılmakta. Kazalarda en asgari rakamlara ulaşmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz sürücülerimiz sadece kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirsinler yeter".

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 15:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?