2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Tüdemsaş şehit ailesini ziyaret etti

TÜDEMSAŞ ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ve Şehitler Haftası nedeniyle Sivas Valiliği'nin başlatmış olduğu ziyaretler kapsamında Türkiye Demir Yolu Makineleri Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürlüğü personeli Şehit Komando Er Necmi Gültepe'nin ailesini ziyaret etti.

TÜDEMSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzzet Göze ve Genel Müdür Vekili Recep Sarıkaya, Siirt'in Eruh İlçesi'nde teröristler ile girdiği çatışma sonucu 1999 yılında şehit olan Piyade Er Necmi Gültepe'nin ailesini ziyaret etti. Şehit Babası Resul Gültepe aradan geçen onca zamana rağmen acılarının hala taze olduğunu belirtti. TÜDEMSAŞ Genel Müdür Vekili Ahmet İzzet Göze bölgedeki şehitlerin ailelerini ziyaret etmek, onları anmak ve acılarını paylaşmak amacıyla geldiklerini belirterek, "TÜDEMSAŞ Genel Müdürlüğü olarak bizler sizlerin yanındayız. Şehitlik Allah katında çok değerli bir mertebedir.Peygamberlikten sonraki en büyük derecedir. Onlar kutsal değerler için canlarını feda etmişler. Deyim yerindeyse, canları ile cenneti satın almışlardır. Atalarımız şehitliğin ne kadar yüksek bir mevkii olduğunu bildikleri için vatan savunmasına seve seve katılmışlar ve ölümü göze almışlardır. 'Ölürsem, şehit kalırsam, gazi olurum' inancıyla canla başla mücadele etmişlerdir. Bizler bu vatan için gece gündüz çalışmalı, elimizden gelen fedakarlıkları esirgememeliyiz. Tekrar acılarınızı hatırlatmak istemiyoruz.Bizler buraya acınızı paylaşmaya geldik. Allah rahmet eylesin. Acınızı paylaşıyoruz. Sizlere yardımcı olabileceğimiz,destek olabileceğimiz bir durum varsa canla başla her zaman yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Şehit Babası Resul Gültepe ise valilik ve TÜDEMSAŞ'ın kendilerini unutmamalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sizlerin yanımızda olduğunuzu bilmek bize mutluluk verdi. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 17:59:01
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 18:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?