6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Tuluğhan Güneş itfaiyeci oldu

TULUĞHAN GÜNEŞ İTFAİYECİ OLDU

Sultan Murat Koleji öğrencileri Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarete helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş'in oğlu Tuluğhan Güneş'te katıldı.

Özel Sultan Murat Koleji öğrenmen ve öğrencileri, beraberindeki öğrencilerle Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İtfaiye Müdürü İbrahim Alaçam ve personeli tarafından karşılanan öğrenciler, ilk olarak itfaiye binasını gezdiler.

Öğrenciler daha sonra sırasıyla itfaiye araçlarına bindi. İtfaiyecilik mesleğini tanımak maksadıyla düzenlenen ziyarette, minik öğrencilerin oldukça mutlu oldukları gözlendi.

İtfaiye Müdürlüğü gezisinde öğrenciler yangına müdahale ve yangından korunma konularında bilgiler alırken, öğretmenler ise alevlendirilen mutfak tüpünü söndürmeye çalıştı. Gezi sonunda minik öğrenciler itfaiye personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İtfaiye gezisine, Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş'in oğlu Tuluğhan Güneş de katıldı. İtfaiye aracına binen minik Tuluğhan, diğer arkadaşları gibi kask giyerek objektiflere poz verdi.

TULUĞHAN GÜNEŞ İTFAİYECİ OLDU
TULUĞHAN GÜNEŞ İTFAİYECİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 16:15:00
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 19:04:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?