20
Nisan
2024
Cumartesi
SİVAS

Tüple intihara kalkıştı

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'nde eşiyle sorunlar bulunan ilkokul müdürü olarak görev yapan 37 yaşındaki S.K., gece yatarken intihar amacıyla evindeki mutfak tüpünü açarak uyudu. Sabah erken saatlerde uyanan S.K. lambayı açınca patlama oldu. Ağır yaralanan S.K. tedavi altına alındı.

Okul müdürünün daha önce de 2 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

TÜPÜ AÇIP UYUDU!

Koyulhisar İlçesi Aşağıkale Mahallesi'nde oturan Çamlıyaka İlkokulu Müdürü evli ve 1 çocuk sahibi S.K. iddiaya göre, kendi gibi öğretmen olan eşi N.K. ile arasında sorunlar bulununca bunalıma girdi. 4 aydır eşinden ayrı yaşadığı belirtilen S.K. gece yatmadan önce kullandığı mutfak tüpünü açarak salonda uykuya daldı. Sabah erken saatlerde uyanan Kaya odanın lambasını açınca evde büyük bir patlama meydana geldi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Patlamanın etkisiyle yanarak ağır yaralanan S.K. sesi duyan komşularının ihbarı üzerine gelen ambulansla ilçedeki devlet hastanesine götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edilen S.K. Numune Hastanesi yanık ünitesinde tedaviye alındı.

Hayati tehlikesi bulunan S.K. daha sonra Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na inen ambulans uçak ile Ankara'ya sevk edildi. İlkokul Müdürü S.K.'nın daha önce de farklı tarihlerde 2 kez intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

...
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2013 Salı 12:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?