27
Nisan
2024
Cumartesi
SİVAS

Turgay Başyayla büyüledi

Gül Hanımlar Derneği (GÜL-DER), Anneler Günü dolayısıyla sanatçı Turgay Başyayla'yı Sivaslı hanımlarla buluşturdu.

Anneler Günü dolayısıyla GÜL-DER, program düzenledi. Hisar Düğün Salonu'nda düzenlenen programda konuşan dernek başkanı Dilek Özkan, ilgilerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Annelerin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlatmak için burada olduklarını ifade eden Özkan, şöyle devam etti: "Anne olmayan biriyim, benim için kelimelerin kilitlendiği anlar. 'Anne olamayan ben siz annelere ne anlatabilirim' diye düşündüm. Sizlere anne olamamayı anlatabilirdim. Askere yolcu ettiği oğlunun arkasından gözyaşı döken fedakar anneye 'ağlama ne olur, bak hiç askeri olamayanları da düşün' diyemezsiniz."

Yoğun ilgi gösterilen programda daha sonra Samanyolu televizyonunda 'Davetsiz Misafir' isimli programıyla tanınan sevilen sanatçı Turgay Başyayla sahne aldı. Başyayla söylediği birbirinden güzel türkülerle annelere güzel bir gün yaşattı. Zaman zaman annelerle de sohbet eden Başyayla, Sivas'ın kültürünün ve yemeklerinin başka bir yeri olduğunun altını çizerek, Sivas'ı çok sevdiğini söyledi. Anneler Günü vesilesiyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren sanatçı, Davetsiz Misafir programının ana temasının da anneler olduğunu vurguladı.

Programa Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp ile çok sayıda davetli katıldı.

CHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2013 Perşembe 11:19:47
Güncelleme :10 Mayıs 2013 Cuma 12:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?