6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ufuk Yüce güven tazeledi

İMRANLI ESNAF ODASI BAŞKANI UFUK YÜCE GÜVEN TAZELEDİ

İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimde, 81 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçilen Ufuk Yüce güven tazeledi.

İmranlı Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula İmranlı Belediye Başkanı Dursun Yurttaş, İmranlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zeynel Sunal ile Ak Parti ilçe başkanı katıldı.

Genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan Başkanlığına, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal seçildi.

Yönetim kurulunun faaliyet raporu hakkında bilgi veren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ufuk Yüce, üyelere her zaman yardımcı olmaya ve sorunlarını çözmeye gayret gösterdiğini ifade etti.

Esnafları ziyaret ederek sorunlarını tespit etmeye gayret gösterdiklerini belirten Yüce, "Mesleki sorunları ve problemleri el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde çareler üreterek çözmeye gayret göstereceğiz. Oda hizmet bürosunun satarak, yerine modern iki adet büro yaptırdık. Büroların tadilatını da esnafların destekleriyle gerçekleştirdik" dedi.

Konuşmaların yapılmasının ardından, Denetim Kurulu Faaliyet raporu, gelir gider bilançoları ve çalışma programı ibra edildi. Tek liste ile gidilen genel kurul sonrasında 81 üyenin tamamının oylarıyla Ufuk Yüce tekrar başkan seçildi.

Seçimlerin ardından, İmranlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine Ufuk Yüce, Cengiz Dinç, Hamza Yıldız, Çağlar Bal, Yavuz Uzun ve Ayvaz Usta seçildi. Denetim Kurulunda ise Emek Tolga Soylu, Yılmaz Atmaca ve Karahan Alıç yer aldı.

İMRANLI ESNAF ODASI BAŞKANI UFUK YÜCE GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 15:40:02
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 17:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?