6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ülkü Erakalın sevenleriyle buluştu

ÜLKÜ ERAKALIN'DAN

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen programa, Vali Yardımcısı Kemal Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sinema Yönetmeni Ülkü Erakalın, 60 yıllık sanat hayatı boyunca arşivlediği anılarını, piyanosu ile çaldığı unutulmaz Yeşilçam şarkıları ile süsleyerek izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ülkü Erakalın, sanat yaşamında dolu dizgin bir 60 yılın geçtiğini belirterek, "Sinemayı, müziği, gazeteciliği ve hatta kıyısından bulaştığım tiyatro geçmişimi, devlet tiyatrolarında sahnelemekten onur duymaktayım" dedi. Erakalın, yapmış olduğu programların belli başlı amaçları olduğunu ifade ederek, "Bu amaçlardan en önemlilerinden biride, şüphesiz usta sanatçılarımızı saygıyla anmaktır. Sanatçılarımıza sahip çıkmalıyız. Sanatçılarımızı öldükten sonra değil, yaşarken alkışlamalıyız" diye konuştu.

75 yıllık yaşamında sağlıklı ve dinç olmayı, sigara içmemeye borçlu olduğunu ifade eden Erakalın, "Sigara içmememin yanında, çok çalışmaktayım. Sigarayı içmemeliyiz, eğer içiyorsak da içmeyenleri rahatsız etmemeliyiz" şeklinde konuştu.

Sinema Yönetmeni Ülkü Erakalın, sabah aynaya baktığında, kendisine merhaba diyerek güne başladığını ifade ederek, "Ben her sabah hayata yeniden bir başlangıç yapmaktayım. Sizde hayata yeniden bir başlangıç yapmaya var mısınız?" dedi.

Programın sona ermesinin ardından, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Sinema Yönetmeni Ülkü Erakalın'a çiçek takdim ederek, sahnede gösterdiği başarılı performansından ötürü tebrik etti

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 11:59:01
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 12:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?