2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Üniversiteyi kazandığına sevinemedi

ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI, TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Sivas'ta girdiği Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) ilk 12 bine girerek Coğrafya Öğretmenliği Bölümü'nü kazanan Ramazan Elmas, geçirdiği trafik kazası nedeniyle okuluna gidemedi.

Yoğun bakımda tedavi gören Elmas, ilaç masraflarını karşılayamayınca Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ten yardım istedi.

Girdiği ÖSS'nin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümü'nü kazanan Ramazan Elmas, 5 ay önce Alibaba Mahallesinde bir otomobilin motosikletine çarpması sonucu yaralandı. Elmas, yaklaşık bir ay yoğun bakımda tedavi gördü. Yeşil kart sahibi olduğunu söyleyen Ramazan Elmas, taburcu olduktan sonra ilaç masraflarını karşılayamayınca Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ten yardım istedi.

Başkan Doğan Ürgüp'ün her hafta vatandaşlarla düzenlediği halk gününe gelen Ramazan Elmas ile annesi Raziye Elmas, Ürgüp'e tedavi için Ankara ve Kayseri'ye gideceklerini, ayrıca sürekli kullanması gereken ilaçların masraflarını karşılayamadıklarını söyleyerek yardım istedi. Ürgüp de otobüs biletlerini alma ve ilaçları karşılama konusunda yardımcı olabileceklerini belirtti. Anne Elmas gözyaşları içerisinde oğlu ile birlikte belediye binasından ayrıldı.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI, TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI, TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI, TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 19:09:02
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 17:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?