6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ünlü manken içini Sivas'ta döktü

Ünlü manken Tuğba Özay, Kürşat Yılmaz görüşmesiyle ilgili olarak CHP’den ihraç edilmesi konusunda partisinin hakkında vereceği her türlü karara saygı göstereceğini söyledi.

Bir gözlük firmasının ürünlerini tanıtmak ve düzenlenen imza gününe katılmak için Sivas’a gelen Özay, son günlerdeki gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Kürşat Yılmaz’ı daha önce tanıdığını ancak sadece arkadaş olduklarını söyleyen Özay, mankenlik haricinde farklı bir şey yapmadığını söyledi.

Gözaltına alınmasından sonra kendisinin çok yıprandığını ifade eden Özay, "Şu anda top patladı. Büyük bir delik açıldı. Yavaş yavaş kapanacak ama ne yapayım. Kendimi öldürmemi mi bekliyorsunuz. Hiç suçumun olmadığı bir yerde zan altında kalmış olmak inanın beni çok üzüyor" dedi.

Açıklamasında her zaman örnek şeyler yaptığını ancak hep eleştiri aldığını belirten Özay, konuşmasını sürdürdüğü sırada müzik çalınmasına sinirlendi. Müziğin sesini açan görevliye bağırdıktan sonra konuşmasına devam eden Özay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Okul yaptırdım, bu kadar gündeme gelmedim. Aerobik DVD’si yaptırdım, eleştirildim. Siyasi bir partiye üye oldum, eleştirildim. Oyunculukla gündeme geldim, konservatuarı 5.’likle kazandım mankenden oyuncu olur mu diye eleştirildim. Nedir bu yıkıcılık. Bu ülkede ne yaparsanız yapın hep eleştiriliyorsunuz. Artık bırakalım bu yıkıcılığı. Adam uyuşturucudan yakalanıyor, ülkemize gelecek diye alkışlandı. Adam sapıklık yapıyor ülkemize gelecek diye heyecanlanıyoruz. Biz kendi içimizde nedense birbirimizi sevmiyoruz. En ufak bir açık görüldüğünde hemen saldırıya geçiyoruz."

Gözaltına alınma olayında polisin evine gelmesine bir anlam veremediğini de ifade eden Özay, "İş programımı aksatmadan hep devam ediyorum. Bugüne kadar Tuğba Özay hep işi ile gündeme geldi ve böyle de devam edecek. Uzun bir süredir görüşmediğim bir insanla o gün sadece 20 dakika olmuş evime geleli, gündüz vakti, evimde bir bayan arkadaşım daha var ve bahçede oturuyorduk zaten, 20 dakika sonra polis geldi. Böyle bir durum söz konusuydu ve neden benim evim beklendi" dedi.

Bir gazetecinin, ’Olayla ilgili olarak partiden ihracınız söz konusu mu’ sorusuna cevap veren Özay, "Ben CHP’nin vereceği her türlü karara saygı duyarım. Ama partimle hiçbir ilgisi yok. Diyorum ya konuları hep başka yerlere çekmek isteniyor. Ayrıca CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da bu konuyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem de beni arayarak, bunun masumane bir arkadaşlık olduğunu, dolayısıyla beni yaralayacak bir durum olmadığını söyledi" dedi.

Açıklama sonrasında Özay, hayranlarına imza dağıtırken, gözlük firmasının şubesi önünde Özay’ı görmek isteyenler izdihama neden oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 17:25:27
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 16:38:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?