6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ürgüp'e büyük onur

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Yılın En İyileri’ ödül töreninde, Sivas Belediye Başkanı Başkanı Doğan Ürgüp, ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü.

İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından, Ankara Mamak Kültür Merkezi’nde ilk kez düzenlenen Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görüldü.

Doğan Ürgüp burada yaptığı konuşmada, pek çok ödül aldığını ancak İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu ödüle layık görülmesinin kendisini son derece memnun ettiğini söyledi. Sivas’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını dile getiren Ürgüp, “Bu gün burada İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ödül törenine katıldık. Burada sadece ben ödül almadım Sivas’ımızdan yazılı ve görsel medyadan ödül alanlar da var. Rahmetli genel başkanımızın gıyaben ödül alması da çok önemliydi tabi. Genel başkanımızda ödül aldı. Sivas’ımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu ödüller temsili ödüllerdir, en azından memleketimizin namına, tanıtım açısından memleketin gündeme gelmesi açısından bu ödüller önem arz etmektedir.” dedi.

Ürgüp ayrıca, verilen ödülleri önemsediğini söyleyerek, “Bu tür ödülleri önemsiyorum ve bu tür organizasyonların tamamına katıldım. Gıyaben almayı planlamadım hiç bir zaman. İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne bu güzel çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2012 Salı 18:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?