7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Ürgüp'ten öğrencilere ziyaret

BAŞKAN ÜRGÜP'TEN BAKIMEVİNDE KALAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Büşra Gündüz Bakımevini ziyaret etti. Ziyarete ve Başkan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp ve Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal da eşlik etti.

Büşra gündüz Bakımevinde öğrenim gören öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp öğrenciler tarafından çiçeklerle karşıladı. Daha sonra kreşi gezen Başkan Ürgüp Büşra Gündüz Bakımevi Sorumlusu Dilber Bahçe kreşin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

3-6 yaş arası gurubu çocuklara yönelik, bakım ve eğitim hizmeti verdiklerini belirten Bahçe, Büşra Gündüz Bakımevinde, özverili ve kaliteli çalışmalarla, çocuklardaki yetenekleri eğitimle bütünleştirerek onları geleceğe hazırladıklarını ifade etti. 75-80 arası öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

Toplumun her kesimine yönelik hizmet veren bir kurum olarak, geleceğimiz olan çocukları önemsiyor, eğitimin sürekliliğine ve ciddiyetine inanıyoruz diyen Ürgüp, "Bu açıdan kurum olarak bizler çocuklarınızı kendi çocuklarımız olarak görüyor, çocuklarınıza hizmet etmenin mutluğunu yaşıyoruz. Çünkü dünyadaki en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır" diye konuştu.

Başkan Ürgüp, Büşra Gündüz Çocuk Bakımevi çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

BAŞKAN ÜRGÜP'TEN BAKIMEVİNDE KALAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 17:54:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 21:26:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?