6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ürgüp'ten yeni yıl ziyaretleri

BAŞKAN ÜRGÜP VE EKİBİNİN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve ekibi yeni yıla belediye başkanlığı bünyesinde bulunan çeşitli müdürlükleri ve emniyet görevlilerini ziyaret ederek girdi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp 2010 yılına, danışmanı Mustafa Saydam, yardımcıları, Hayri Köse, Mehmet Avcı, Yılmaz Uysal ve özel kalem müdürü Yunus Yiğit ile birlikte belediyesi başkanlığının çeşitli müdürlüklerinde görev yapan personel ve emniyet görevlilerini ziyaret ederek girdi.

Başkan Ürgüp ve ekibi 2010 yılına dakikalar kala ilk olarak belediye bünyesinde bulunan nöbetçi birimlerden zabıta müdürlüğünü ziyaret etti. Burada görev yapan personelin yeni yılını kutlayan Başkan Ürgüp ve ekibi daha sonra Tanzim Satış ve İştirakler Müdürlüğü, Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİBESKİ), Temizlik Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğüne ziyaretler yaparak yeni yılda çalışan personellerinin yeni yılını kutladı.

Başkan Ürgüp ve ekibi son olarak Şehit Fethi Akyüz Polis Karakolu'nda görev yapan emniyet görevlilerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

BAŞKAN ÜRGÜP VE EKİBİNİN YENİ YIL ZİYARETLERİ
BAŞKAN ÜRGÜP VE EKİBİNİN YENİ YIL ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 18:03:01
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 21:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?