3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Uygun gazetecileri yalnız bırakmadı

Sivastur Otobüs İşletmeleri yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Sivaslı gazetecilerle bir araya geldi.

Paşa Kafe'de yapılan geceye Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çağlayan, Sivastur Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Çetinkaya, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve gazeteciler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Çetinkaya, 15 yıldır Türkiye'nin birçok kentine yolcu taşıyan firmada 3 yıldır görev yaptığını ve bu süre içerisinde basın mensuplarının desteğini aldığını söyleyerek, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, lider olan Sivasspor hakkında bazı gazetecilerin sürekli desteğini aldığını belirterek, "Bugün mesai arkadaşı gördüğüm sizleri yalnız bırakmak istedim. Ama şunu gördüm ki Sivas'ta çok sayıda gazeteci varmış. Lider Sivasspor'un antrenmanlarında sayılı gazeteciyi görüyorum. Şampiyonluk yolunda daha çok desteğe ihtiyacımız olduğundan tüm basın mensuplarına kapımızın açık olduğunu tekrar belirtiyorum" dedi.

Anadolu Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çağlayan ise, zor şartlar altında çalışan gazetecilerin daha rahat çalışmaları ve halkı daha hızlı bilgilendirebilmeleri için imkanlarının daha çok genişletilmesini istedi.

Yapılan konuşmaların ardından gece, müzik dinletisi ve yemek ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 14:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?