3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Vadide yamaç paraşütü keyfi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde vadilerin üzerinde yapılan yamaç paraşütü, renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul'da oturan Suşehrili elektrik ustası Selçuk Fedakartürk tarafından vadi üzerinde yapılan yamaç paraşütü uçuşu renkli görüntülere sahne oldu.

Suşehri'nde hava sporlarını yapmak için destek beklediğini söyleyen Fedakartürk, "İstanbul'da hava sporları kulübünde değişik aşamalarda eğitim aldım. Kabiliyet ve yetenek birleşince 4-5 bin metre yükselerek bu zevki tadıyorsunuz. Uçmak çok özel ve güzel bir duygu. Suşehri'ne hava sporlarını yaygınlaştırmak için elimden geleni yapacağım, ancak bu konuda idarecilerimizden destek bekliyorum. Vadide hava sporlarını yaygınlaştırmayı başarabilirsek herkes bu sporu büyük bir keyifle yapabilir ve turistik alanda da büyük ilerlemeler yapılabilir. Tek kişilik motorlu yamaç paraşütüm ile bazen yayla şenliklerinde de gösteriler yapıyorum" dedi.

Yamaç paraşütünü ilk kez gören Suşehrililer de Fedakatürk'ün gösterisini büyük bir ilgi ile izledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 12:12:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman aksu IP: 88.234.130.xxx Tarih : 8.07.2009 13:13:18

valla haklısınız suşehrini  ilerlemesi ve gelişmesi acısından cok büyük bir fırsat ilçemisin hem maddi konudan hemde stratejik konudan büyük bi ilerleme sağlar eğer bu tür spor dallarını ilçemizde ilerlemesini sağlar ve destek verirsek çalışmalarınızda başarılar dilerim