7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Vadinin büyük sıkıntısı çözüldü

VADİNİN BÜYÜK SIKINTISI ÇÖZÜLDÜ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bölge hastanesi konumundaki Suşehri Devlet Hastanesi'nde tomografi cihazının hizmete girdiği bildirildi.

Günde ortalama yaklaşık 30 hastaya tomografi çekimi yapıldığını belirten Suşehri Devlet Hastanesi Müdürü İzzet Seller, "Vadinin bölge hastanesi konumundaki Suşehri Devlet Hastanemizde kalitemizi yükseltmek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda hastanemizin büyük eksikliği olan tomografi cihazımızı hastanemize kurduk. Sivas Numune Hastanesi'nden Radyoloji teknik ekibi hastanemize gelerek personelimize tomografi cihazıyla ilgili teknik eğitim verdi. Uzun uğraşlar sonucu hastanemize gelmesini sağladığımız tomografi cihazımızla özellikle trafik kazalarında beyin travması geçiren hastalarımıza ve yine beyinden çeşitli rahatsızlığı olan hastalarımızın tomografisini çekebileceğiz. Tomografi cihazımız sayesinde yine hastanemizdeki çeşitli branşlardaki doktorlarımızın da artık tomografi çekimlerini hastanede yapılmasını sağlayıp hastalarına en iyi şekilde teşhis koymaları sağlanacaktır. Suşehri Devlet Hastanemize bugüne dek birçok alanda desteğini sağlayan Sivas milletvekillimiz Selami Uzun'a teşekkür ediyoruz" dedi.

VADİNİN BÜYÜK SIKINTISI ÇÖZÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 14:07:02
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 14:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ata. IP: 88.239.221.xxx Tarih : 23.12.2010 22:39:55

vadinin büyük sıkıntısı çözülmüş.Artık uzmanlar daha iyi teşhis koyacaklarmış bölge hastanesi imiş;acaba şu an kaç uzman doktorunuz var? ve bence en önemlisi kadın doğum ve çocuk uzmanınız 6 aydan beri yok.