7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Vakıflar'dan Vali Kolat'a ziyaret

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN VALİ ALİ KOLAT'A ZİYARET

Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar Bölge Müdürü Yakup Yıldırım, Vakıflar Bankası Şube Müdürü Ali Paşa Latifoğlu ve beraberindeki heyet Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Ali Kolat, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün gerek merkez teşkilatıyla gerekse taşra teşkilatıyla çok güzel çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği restorasyonlarla birçok eseri ülkemize kazandırdığını dile getiren Vali Kolat, Sivas Bölge Müdürlüğü'nün de Sivas'ta örnek çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Vakıflar Haftası'nın yapılan güzel çalışmaları tanıtmak, anlatmak için önemli bir hafta olduğunu vurgulayan Vali Kolat, "Bu güzel çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Haftanız kutlu olsun."dedi.

Vakıflar Bölge Müdürü Yakup Yıldırım ise Vakıflar Haftası dolayısıyla gerçekleştirecekleri etkinlikler hakkında bilgi vererek, "Vakıf anlayışını vatandaşlarımıza iletme çabasındayız" şeklinde konuştu.

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN VALİ ALİ KOLAT'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 13:26:03
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 14:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?