3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Vali Dalmaz pazarda!

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, esnaf ziyaretleri kapsamında Toptancılar Sebze Hali ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti.

İl Defterdarı Duran Salihoğlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Sarılar'ın da katıldığı ziyarette Vali Dalmaz ilk olarak Toptancılar Sebze Hali'ndeki esnafı ziyaret etti. Vali Dalmaz, esnafın sorunlarını dinlerken, esnaf ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hal esnafı, "Sıkıntılı günler yaşadığımız bir dönemde Sayın Valimizin gerçekleştirdiği ziyaret bizleri gerçekten çok mutlu etti. İnşallah Sayın Valimizin de desteğiyle hal esnafının sorunlarına kısa sürede çözüm bulanacaktır" şeklinde konuştular.

Vali Dalmaz ise, Toptancılar Sebze Hali'nin mevcut durumunun yeterli olmadığını ifade ederek, Sebze Hali'nin daha modern ve işlevsel bir hale getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Vali Dalmaz, daha sonra Doğu Şekerleme Helva Üretim Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Helva üretiminin aşamaları hakkında ustalardan uygulamalı olarak bilgi alan Vali Dalmaz, hazırlanan helvaların tadına bakmayı da ihmal etmedi. Vali Dalmaz, esnaf ziyaretleri kapsamında Yıldızdağ Ticaret, Lider Ticaret ve Ülker Bayisi'nde de incelemelerde bulunarak esnafın sorunlarını dinledi. Burada konuşan Vali Dalmaz, Sivas'ta istihdama önemli katkıda bulunan firmaların sayısının artmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Sivas'ın özellikle son dönemde hızlı bir gelişim süreci yaşadığını dile getiren Dalmaz, "Şu anda esnaf ve tüccarlarımızın ekonomik anlamda bazı sıkıntılar yaşadığı bir dönemdeyiz. Ancak ben bu sürecin önümüzdeki günlerde atlatılacağına ve Sivas'ımızı güzel günlerin beklediğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 21:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?